Internationale Solidariteit


vakbonden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Vakbonden bij Balta willen ontslagen beperken
  (Belga) De vakbonden bij Balta hopen het aantal ontslagen te beperken. "Vierentachtig ontslagen is wat de directie vooropzet. We hopen alvast dat cijfer terug te dringen", zegt Tyno Parmentier van ABVV Textiel. Ook bij ACV Metea hopen ze op alternatieve oplossingen.
 • Vakbonden buiten overleg bezoldiging topinkomens gehouden
  De bezuiniging op passend onderwijs is geschrapt. In het akkoord voor 2013 - en niet verder - wordt de bezuiniging van 100 miljoen geschrapt. Wel wordt de nullijn voor ambtenaren
 • Vakbond treinbestuurders dreigt met staking
  (Belga) Het Autonoom Syndicaat van Treinbestuurders (ASTB) heeft vandaag een stakingsaanzegging ingediend. Het ASTB doet dat om te protesteren tegen de invoering van psychotechnische tests die alle bestuurders voortaan zullen moeten afleggen. "Het is onaanvaardbaar om treinbestuurders te verplichten zich om de drie jaar te onderwerpen aan psychotechnische testen, ook omdat een definitieve declassering volgt na twee gefaalde tests", aldus Arthur Mercier, voorzitter van de vakbond.
 • Gezocht: meer dan 3.000 agenten
  BRUSSEL - Amper 44 van de 195 Belgische politiezones hebben genoeg agenten om de minimale behoeften te garanderen. Vlaanderen scoort ?het best'.
 • Vakbond CNV boos op Unie van Waterschappen
  CNV Publieke Zaak is ,,zeer teleurgesteld en boos'' dat de Unie van Waterschappen af wil van het gesloten onderhandelingsakkoord over een cao met de bonden. Dat heeft de vakbond dinsdag laten weten.
 • ArcelorMittal wil ondersteunende taken optimaliseren
  PARIJS (Dow Jones)--ArcelorMittal (MT.FR, MT) gaf donderdag aan dat het in Europa zijn ondersteunende taken voor de ...
 • Politie Zuid-Afrika vuurt op mijnwerkers
  Politie Zuid-Afrika vuurt op mijnwerkers - Buitenland - Algemeen - Nieuws - bndestem
Internationale Solidariteit
Abvakabofnv
De vakbond en internationale solidariteit | abvakabo fnv. abvakabo fnv: de grootste vakbond voor de publieke sector. voel je gesteund in je werk, bij conflict en carrière. word nu lid. je werk is het waard!
http://www.abvakabofnv.nl/nieuws/archief/222980/266739/internationale-solidariteit

Fnvbondgenoten
Kadergroepen internationale solidariteit fnv-bonden treffen elkaar - fnv bondgenoten. op 30 maart vond de kadergroependag plaats voor kaderleden, die betrokken zijn bij internationale solidariteitsprojecten. die dag werd georganiseerd in samenwerking met fnv bouw, abva, aob, politiebond en fnv mondiaal, en stond in het teken van uitwisseling en verbinding maken met ander vakbondswerk en met leden in de bedrijven.
http://www.fnvbondgenoten.nl/nieuws/acties_en_campagnes/grenzeloos_solidair_en_sociaal/nieuws/340785_kadergroepen_internationale_solidariteit

Fnvbouw
Internationale missie | fnv bouw. fnv bouw maakt in internationaal verband werk van de strijd tegen (gedwongen) kinderarbeid, steun aan buitenlandse zusterorganisaties, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het terugdringen van de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en steunt de strij
http://www.fnvbouw.nl/overfnvbouw/internationaal/Pages/Internationale%20missie.aspx

Fnvmondiaal
Werkgroepen. word lid van een van de werkgroepen internationale samenwerking. de leden komen regelmatig bij elkaar om het internationale werk van fnv te versterken en te promoten.
http://www.fnvmondiaal.nl/doe_mee/voor_de_bikkels/werkgroepen

Palestina Komitee
Vakbonden / trade unions. dossiers van het nederlands palestina komitee
http://www.palestina-komitee.nl/dossiers/16

Socialisme
Socialisme.nu - vakbondsleiders gearresteerd in turkije. socialisme.nu - de linkste site van nederland: nieuws, achtergronden, cultuur, boeken, agenda, en informatie over de internationale socialisten
http://socialisme.nu/blog/nieuws/28453/vakbondsleiders-gearresteerd-in-turkije

Tie Netherlands
Tie betrokken bij workshop social media op kaderdag internationale solidariteit-fnv | tie-netherlands
http://www.tie-netherlands.nl/node/2938

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal