Internationale Solidariteit


vakbonden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Vakbonden en directie Bekaert sluiten deelakkoord over ver..
  ZWEVEGEM - De vakbonden en directie van Bekaert hebben gisteren een akkoord ondertekend over vrijwillig vertrek. Eerdere beloften zijn nu zwart op wit op papier gezet.
 • Ambtenaren staakten nauwelijks op 31 januari
  BRUSSEL - Aan de algemene staking van de drie grote vakbonden nam maar een heel beperkte groep federale ambtenaren deel.
 • Fortis-IT'ers bij IBM willen terug naar ABN Amro
  21 augustus 2012 - Bijna tweehonderd voormalige Fortis-automatiseerders die naar IBM zijn geoutsourced willen gebruikmaken van de terugkeergarantie uit het sociaal plan. Dat houdt in dat zij terugkeren bij ABN Amro en daar ander werk moeten zien te vinden. Dat vinden ze een betere optie dan te blijven bij IBM, waar het voortbestaan van hun banen twijfelachtig is. De automatiseerder heeft het meeste werk dat het voor ABN Amro uitvoert al naar India geoffshored.
 • Vakbonden politiepersoneel dienen nationale stakingsaanzeg..
  De vakbonden voor het politiepersoneel (ACV-Politie, ACOD-Politie, NSPV en VSOA-Politie) dienen samen een nationale stakingsaanzegging in. Oorzaak is het uitblijven van een oplossing voor het vervroegd pensioen.
 • Werkgevers en bonden blij met SER-voorzitter MariŽtte Hamer
  PvdA-kamerlid MariŽtte Hamer verlaat het parlement en zal op 10 september 2014 de nieuwe voorzitter worden van de Sociaal-Economische Raad (SER), het belangrijkste adviesorgaan voor de overheid over sociaaleconomische vraagstukken. Werkgevers en vakbonden hebben positief gereageerd op de benoeming.
 • ACOD blijft kwaad op minister Van Quickenborne
  De minister van Pensioenen Vincent Van Quickenborne (Open VLD) maakt van het pensioendossier een karikatuur. Dat schrijft de vakbond ACOD op zijn website.
 • Vakbond Lufthansa dreigt vrijdag te staken
  Als de directie van luchtvaartmaatschappij Lufthansa de loononderhandelingen niet opnieuw opstart, volgt er vrijdag een nationale 24-urenstaking van de stewards en stewardessen. Dat heeft Nikolay Baublies, de voorzitter van de vakbond Ufo, dinsdag aangekondigd. Dinsdag waren er stakingen in drie Duitse luchthavens. Lufthansa moest daardoor ruim 300 vluchten schrappen.
Internationale Solidariteit
Abvakabofnv
De vakbond en internationale solidariteit | abvakabo fnv. abvakabo fnv: de grootste vakbond voor de publieke sector. voel je gesteund in je werk, bij conflict en carrière. word nu lid. je werk is het waard!
http://www.abvakabofnv.nl/nieuws/archief/222980/266739/internationale-solidariteit

Fnvbondgenoten
Kadergroepen internationale solidariteit fnv-bonden treffen elkaar - fnv bondgenoten. op 30 maart vond de kadergroependag plaats voor kaderleden, die betrokken zijn bij internationale solidariteitsprojecten. die dag werd georganiseerd in samenwerking met fnv bouw, abva, aob, politiebond en fnv mondiaal, en stond in het teken van uitwisseling en verbinding maken met ander vakbondswerk en met leden in de bedrijven.
http://www.fnvbondgenoten.nl/nieuws/acties_en_campagnes/grenzeloos_solidair_en_sociaal/nieuws/340785_kadergroepen_internationale_solidariteit

Fnvbouw
Internationale missie | fnv bouw. fnv bouw maakt in internationaal verband werk van de strijd tegen (gedwongen) kinderarbeid, steun aan buitenlandse zusterorganisaties, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het terugdringen van de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en steunt de strij
http://www.fnvbouw.nl/overfnvbouw/internationaal/Pages/Internationale%20missie.aspx

Fnvmondiaal
Werkgroepen. word lid van een van de werkgroepen internationale samenwerking. de leden komen regelmatig bij elkaar om het internationale werk van fnv te versterken en te promoten.
http://www.fnvmondiaal.nl/doe_mee/voor_de_bikkels/werkgroepen

Palestina Komitee
Vakbonden / trade unions. dossiers van het nederlands palestina komitee
http://www.palestina-komitee.nl/dossiers/16

Socialisme
Socialisme.nu - vakbondsleiders gearresteerd in turkije. socialisme.nu - de linkste site van nederland: nieuws, achtergronden, cultuur, boeken, agenda, en informatie over de internationale socialisten
http://socialisme.nu/blog/nieuws/28453/vakbondsleiders-gearresteerd-in-turkije

Tie Netherlands
Tie betrokken bij workshop social media op kaderdag internationale solidariteit-fnv | tie-netherlands
http://www.tie-netherlands.nl/node/2938

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal